Warenkorb

La cuina del senglar. Guia pràctica i receptari

Editorial EDITORIAL AMAT

La cuina del senglar. Guia pràctica i receptari
-5% Rabatt.    14,85€
14,11€
Speichern 0,74€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag EDITORIAL AMAT
  • ISBN13 9788497351133
  • ISBN10 8497351134
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 100
  • Jahr der Ausgabe 2018
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover

Themen

Rezepte

La cuina del senglar. Guia pràctica i receptari

Editorial EDITORIAL AMAT

-5% Rabatt.    14,85€
14,11€
Speichern 0,74€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Després d’anys amb un consum molt limitat, la seva carn s’ha fet un lloc en l’alta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Però el renovat interès pel porc salvatge no prové del seu alt valor nutritiu o polivalència en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territori català. Aquest treball de la Fundació Alícia ajuda a popularitzar el consum de la carn de senglar, tant en restauració com en l’àmbit domèstic, com una estratègia per combatre la superpoblació de l’espècie. Una guia pràctica que tracta des de la caça del senglar fins a la seva conservació, seguretat alimentària, preelaboracions i tècniques de cocció, per acabar oferint-nos delicioses receptes inspirades en la cuina tradicional catalana d’alta muntanya, com la coca de senglar amb escalivada, el senglar amb peres o l’hamburguesa de porc senglar, entre moltes d’altres.

Themen

Rezepte