La cuina del senglar. Guia pràctica i receptari
Editorial EDITORIAL AMAT
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
- Verlag EDITORIAL AMAT
- ISBN13 9788497351133
- ISBN10 8497351134
- Gegenstandsart BUCH
- Buchseiten 100
- Jahr der Ausgabe 2018
- Sprache Katalanisch
- Bindung Hardcover
Themen
RezepteLa cuina del senglar. Guia pràctica i receptari
Editorial EDITORIAL AMAT
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
Buch Details
El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Després d’anys amb un consum molt limitat, la seva carn s’ha fet un lloc en l’alta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Però el renovat interès pel porc salvatge no prové del seu alt valor nutritiu o polivalència en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territori català. Aquest treball de la Fundació Alícia ajuda a popularitzar el consum de la carn de senglar, tant en restauració com en l’àmbit domèstic, com una estratègia per combatre la superpoblació de l’espècie. Una guia pràctica que tracta des de la caça del senglar fins a la seva conservació, seguretat alimentària, preelaboracions i tècniques de cocció, per acabar oferint-nos delicioses receptes inspirades en la cuina tradicional catalana d’alta muntanya, com la coca de senglar amb escalivada, el senglar amb peres o l’hamburguesa de porc senglar, entre moltes d’altres.