Warenkorb

La cuina que no amoïna

Autor Mireia Carbó

Editorial VIENA EDICIONS

La cuina que no amoïna
-5% Rabatt.    16,90€
16,06€
Speichern 0,85€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483302460
  • ISBN10 8483302462
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 156
  • Sammlung MilFulls
  • Jahr der Ausgabe 2003
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover

Abschnitte

Rezepte , Treats

La cuina que no amoïna

Autor Mireia Carbó

Editorial VIENA EDICIONS

-5% Rabatt.    16,90€
16,06€
Speichern 0,85€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Diguem-ho clar: tens poc temps i no tens cap intenció de passar el que et queda de tarda tancat a la cuina, amb el neguit de pensar que del teu esforç potser només en sortirà un autèntic "bunyol"... Però aquesta setmana has anat de bòlit i has menjat fatal. Et ve de gust seure a taula tranquil·lament amb els teus i assaborir una cosa bona de debò, però sense neguitejar-te, sense capficar-te, sense tenir la sensació que serà una terrible pèrdua de temps perquè, al capdavall, hauràs dedicat més estona a preparar-ho que els teus a menjar-s'ho.0 sigui, que tens un problema que et sembla irresoluble... i que deixarà de semblar-t'ho quan descobreixis La cuina que no amoïna.Si la vida és tan complicada, ¿te l'has de complicar encara més entre cassoles? La resposta de la Mireia Carbó és que, a la cuina, tot és més senzill del que et penses i que, sense maldecaps ni operacions complexes, es poden obtenir uns resultats que sorprendran a tothom. I a tu mateix més que aningú. Només necessites dos ingredients: sentit comú i aquest llibre.

Abschnitte

Rezepte , Treats

Mehr Bücher von Mireia Carbó