Warenkorb

La conservació i restauració de les pintures de cavallet. Com apropar-se a la disciplina

Autor Rosario Llamas Pacheco

Editorial UNIV.POLITECNICA DE VALENCIA

La conservació i restauració de les pintures de cavallet. Com apropar-se a la disciplina
-5% Rabatt.    12,30€
11,69€
Speichern 0,62€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag UNIV.POLITECNICA DE VALENCIA
  • ISBN13 9788497057905
  • ISBN10 8497057902
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 133
  • Jahr der Ausgabe 2005
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

La conservació i restauració de les pintures de cavallet. Com apropar-se a la disciplina

Autor Rosario Llamas Pacheco

Editorial UNIV.POLITECNICA DE VALENCIA

-5% Rabatt.    12,30€
11,69€
Speichern 0,62€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

La publicació que ens ocupa, preten fer una recopilació dels continguts que pensem fonamentals per a una assignatura d'introducció a la conservació i restauració de pintures de cavallet.El manual tracta els aspectes pràctics de la restauració, començant pel coneixement dels distints suports que podem trobar en la pintura de cavallet, els estrats que conformen aquest tipus d'obra, les tècniques d'estudi inicial de les mateixes, els factors d'alteració que ocasionen el seu envelliment i les tècniques i materials que hui en dia s'utilitzen per a la seua conservació. Es tracta d'una visió general de la disciplina que pot servir com a primera presa de contacte amb la conservació i restauració de les pintures de cavallet. En qualsevol cas arreplega una sèrie de coneixements que tot restaurador hauria de tindre.