Warenkorb

Les amanides de nadal

Autor Maria Salat

Editorial SALSA BOOKS

Les amanides de nadal
-5% Rabatt.    15,00€
14,25€
Speichern 0,75€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag SALSA BOOKS
  • ISBN13 9788496599093
  • ISBN10 8496599094
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 142
  • Jahr der Ausgabe 2006
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover

Abschnitte

Treats

Les amanides de nadal

Autor Maria Salat

Editorial SALSA BOOKS

-5% Rabatt.    15,00€
14,25€
Speichern 0,75€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Maria Salat (La Floresta, les Garrigues, 1948), docent de professió, té com a gran passió la cuina, a la qual s'hi ha dedicat tant a casa seva com en diversos tallers que ha anat impartint. Una bona mostra de la seva capacitat creativa en l'àmbit culinari són els llibres que ja porta publicats a Salsa Books: Les amanides de la barca, Les truites de la barca i Els entrepans de Maria Salat.
Encara que d'entrada ens pugui semblar que les amanides tenen poc a veure amb les festes de Nadal, l'autora ens demostrarà que hi ha moltes opcions perquè una amanida pugui formar part sense cap mena de complex d'un bon primer plat qualsevol dia de festes. En aquest sentit, l'obra s'ha dividit en dues parts principals: d'una banda, les amanides que "fan més festa", a base de llagosta, llamàntol, foie, maigret d'ànec, etc., i, de l'altra, les que són ideals per anar alternant els dies de cada dia. En aquesta segona part hi ha per exemple tot un apartat dedicat a les amanides tèbies. Totes les receptes es poden preparar amb els productes de temporada propis de la tardor i de l'hivern i són en general fàcils i ràpides de preparar. Esperem que el lector pugui gaudir d'aquest acolorit ventall vegetal que li oferim, tant en la degustació com en l'elaboració. Suggeriment: amb una mica d'imaginació, la presentació d'aquestes amanides es pot convertir en una petita obra d'art.

Abschnitte

Treats

Mehr Bücher von Maria Salat