Warenkorb

Love Hina 2 (català)
-5% Rabatt.    5,00€
4,75€
Speichern 0,25€
-5% Rabatt.    5,00€
4,75€
Speichern 0,25€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.

Expertinnen Buchhändlerinnen
Persönliche Beratung
Versand in 24/48h
-5% Rabatt auf alle Bücher
Danke für den Einkauf
in echten Buchhandlungen.
KOSTENLOSE Abholung in der Buchhandlung
Kommen Sie und lassen Sie sich überraschen!

Buch Details

La sèrie consta de 14 volums i es centra en la història d'en Keitarô Urashima, un tímid estudiant de 19 anys que, havent estat expulsat de casa seva pels seus pares després d'haver suspès dos cops l'examen d'accés a la universitat, decideix allotjar- se a la pensió Hinata que poseeix la seva àvia, per a estudiar amb més tranquilitat, trobant-se però amb la sorpresa de que la pensió, la propietària de la qual s'ha anat de viatge a fer la volta al món, ara s'ha transformat en una residència per a noies, dirigida per la tia d'en Keitarô, la Haruka...
La Narusegawa ha estat ajudant a en Keitarô a preparar els exàmens per a entrar a la Tôdai, ja que aviat tindran lloc els exàmens de simulacre. Alhora, s'apropen les festes de Nadal i les noies de la residència preparen una festa... No us perdeu el segon volum d'aquesta divertida sèrie plena de malentesos i situacions disbaratades!

Mehr Bücher von Ken Akamatsu