Capítols de cuina mallorquina
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
- Verlag EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788416163199
- ISBN10 8416163197
- Gegenstandsart Buch
- Buchseiten 178
- Sammlung Menjavents
- Sprache Katalanisch
- Bindung Gebunden
Abschnitte
RezepteCapítols de cuina mallorquina
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
Buch Details
Lart i la tècnica de preparar els aliments no són una casualitat. Laparició dun plat a taula és el darrer pas dun camí sovint llarg i condicionat per factors molt diversos. És el resultat actual dels canvis experimentats en les maneres de modificar uns productes alimentaris. Representa la conclusió temporal duna tasca intel·lectual complexa i específica de cada cultura culinària, a la qual proporciona la solució més eficaç i que millor complau el comensal. Aquest llibre vol donar notícia de levolució dalguns plats de la cuina que sha fet i encara es fa a Mallorca. Cada un té una biografia pròpia, formada pel procés daprofitament més eficient i agradós dels recursos disponibles en determinades circumstàncies de la nostra història. Constitueixen mostres ben significatives de ladaptació dels nostres avantpassats als canvis i circumstàncies que shan produït en el medi ambient. Lhabilitat que demostraren en convertir els productes naturals en un menjar profitós i agradable al paladar, manifesta algunes de les solucions més decisives del seu enginy i capacitat de manejar lentorn de manera favorable. Els resultats dels èxits daquestes experiències són els que han donat lloc a la creació dels plats així com ara els coneixem.