Warenkorb

Pa de flequer. La cultura d'un aliment bàsic

Autor Jacint Torrents i Buxó / Joaquim Sañé

Editorial EDICIONES MORERA

Pa de flequer. La cultura d'un aliment bàsic
-5% Rabatt.    12,00€
11,40€
Speichern 0,60€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag EDICIONES MORERA
  • ISBN13 9788494447389
  • ISBN10 8494447386
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 136
  • Jahr der Ausgabe 2019
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Pa de flequer. La cultura d'un aliment bàsic

Autor Jacint Torrents i Buxó / Joaquim Sañé

Editorial EDICIONES MORERA

-5% Rabatt.    12,00€
11,40€
Speichern 0,60€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

El creixent interès per l'alimentació com quelcom més que satisfer la gana ens ha dut a tornar a prestar atenció al pa, a com es fa i conèixer què ens aporta. L'obra recupera bona part del conjunt de tradicions, costums i creences al voltant del pa, localitzades arreu de Catalunya i que van ser recollides pel gran folklorista Joan Amades (1890-1959), en un textos de gran valor cultural i fins ara poc difosos.

Un llibre ple de curiositats i tradicions sobre el pa i la seva elaboració.


"Pa de flequer. La cultura d’un aliment bàsic" (Col·lecció l’Ermità núm. 9) és un llibre que ens parla de tradicions i costums al voltant d’un dels aliments més importants de la nostra dieta: el pa. Convertit en element sagrat, durant segles va ser venerat a través de cerimònies i rituals, generant un imaginari simbòlic que ha perviscut fins no fa gaires anys. Bona part d’aquestes tradicions van ser recollides pel gran folklorista Joan Amades (1890-1959), uns textos que "Pa de Flequer" ha recuperat pel seu gran valor cultural.

En una edició a cura de l’antropòleg i professor Jacint Torrents i el forner Joaquim Sañé, grans coneixedors de la història del pa i dels seus oficis, "Pa de flequer" també ens parla de les feines del conreu del blat, de molins i farines, dels oficis de flequer i forner, i de festes i tradicions lligades a aquest senzill però essencial aliment, tan valorat en l’actualitat.