Ja, ich akzeptiere
Diese Website verwendet Cookies, um statistische Daten über die Navigation ihrer Benutzer zu erhalten. Wenn Sie weiter surfen, stimmen Sie der Verwendung zu. Lesen Sie mehr

Enigmes. Detectius a domicili 2

Enigmes. Detectius a domicili 2

Enigmes. Detectius a domicili 2

Enigmes. Detectius a domicili 2

13,90€
Normale Verfügbarkeit 7 Tage

Tornen els detectius a domicili! El segon títol de la col·lecció arriba carregat de nous enigmes i misteris fascinants. Fes-te detectiu amb aquest llibre-joc interactiu ple de sorpreses i demostra el teu enginy per desxifrar un total de 13 casos. Comença la teva investigació doblegant les pàgines del llibre per observar amb detenim...
[Lesen Sie mehr ...]

ISBN13
ISBN10
Gegenstandsart
Buchseiten
Jahr der Ausgabe
Sprache


Tornen els detectius a domicili! El segon títol de la col·lecció arriba carregat de nous enigmes i misteris fascinants. Fes-te detectiu amb aquest llibre-joc interactiu ple de sorpreses i demostra el teu enginy per desxifrar un total de 13 casos.

Comença la teva investigació doblegant les pàgines del llibre per observar amb deteniment l'interior i l?exterior dels diferents escenaris del crim, minuciosament il·lustrats. Llegeix amb atenció els relats de víctimes, testimonis i sospitosos, segueix totes les pistes i posa a prova la teva capacitat de deducció per trobar el culpable de cada cas. T'esperen hores i hores de diversió!

Aquest és el segon volum d'una fantàstica i exitosa col·lecció que pretén fomentar el gust per la lectura, el raonament lògic i la capacitat d'observació de nens i nenes. Ja coneixes el primer volum? No et perdis 'Enigmes. Detectius a domicili 1'!

L'autoria correspon a Paul Martin, que va ser durant molt de temps redactor de la reconeguda revista de continguts infantils 'Astrapi'. Ara es dedica exclusivament a la creació de llibres per a infants.

Aquest llibre presenta en les il·lustracions un atractiu afegit, ja que destaca per la seva diversitat d'estils i unicitat. I això és perquè han estat creades per diferents il·lustradors de reconegut prestigi: Guillaume Decaux, Catherine Chardonnay, Nathalie Choux, Hélène Convert, Nathalie Desforges, Hélène Georges, Muzo, Julien Rosa, Mathieu Rocher, Nicolas Ryser, Rémi Saillard, Frédéric Sochard, Estelle Vidard.