Warenkorb

Soc mare

Autor Mercè Bonastre / Rosa Grau

Editorial EDITORIAL GRAO

Soc mare
-5% Rabatt.    22,00€
20,90€
Speichern 1,10€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag EDITORIAL GRAO
  • ISBN13 9788418627897
  • ISBN10 8418627891
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 140
  • Sammlung Família i Educació #025
  • Jahr der Ausgabe 2022
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Soc mare

Autor Mercè Bonastre / Rosa Grau

Editorial EDITORIAL GRAO

-5% Rabatt.    22,00€
20,90€
Speichern 1,10€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

El perquè de tot plegat. Primera part, Temps d´una espera. 1. Moment en què em plantejo que vull ser mare. 2. Estic embarassada. De mare en seràs tota la vida. Creant una vida. Tot és nou. 3. Preparantme per ser mare. Comencem a fer tribu. Les nostres converses. El cos canvia. Necessitat de cuidarnos. 4. Vincle. Vincle de base. El vincle durant l´embaràs. El vincle en el naixement. Exogestació. 5. Celebració a la vida. De filla a filla i mare. La naturalesa del part. Mare i fill en sintonia. Experiència de la Marta a la casa de naixements. Experiències de mares a l´hora del part. De gestant a nadó. Segona part. Som una família. 1. Les primeres setmanes a casa. Com em sento. Diferents realitats. Ningú ens prepara per al postpart. Tristesa o depressió. El desig sexual. Com em cuido. 2. A ser mare se n´aprèn sent-ho. Criances compartides. Un espai acollidor. Parlem de la família. L´arribada del nadó. El pare, la parella. Dependències sanes. Més que alimentar. El son i la nit. Acompanyament al plor. Independències evolutives. Massatge infantil, un art. Moure´s lliurement. Moixaines i jocs de falda. Cultura i tradicions. La curiositat porta a l´exploració. Prenent distàncies. 3. Néixer en temps de pandèmia. Creant xarxes. Referències bibliogràfiques. Per saber-ne més. Agraïment

Aquest és un llibre senzill, bàsic i pràctic escrit a quatre mans entre dues dones mares. Un llibre de mare a mare que recull la veu d´altres dones en la seva vivència de la maternitat, des del plantejament de quedar-se embarassada fins que el fill o filla es reconeix com a persona. Al llarg de la vida podràs canviar de parella, d'amics, de companys... però la teva filla, el teu fill, ho serà per a tota la vida, igual que tu seràs la seva mare per a tota la vida. I probablement ni els nostres fills, ni les nostres filles, acompliran les nostres expectatives com a fills o filles, ni nosaltres, les seves com a mares.

Mercè Bonastre Gellida Mare de la Júlia i l´Aleix. Mestra d´educació infantil, diplomada en Pedagogia Sistèmica, Constel·lacions Familiars i Teràpia Breu Estratègica per l´Institut Gestalt de Barcelona. Psicomotricista i formadora de massatge infantil (AMI). Va ser mestra d´escola bressol de l´Institut Municipal d´Educació de Barcelona de l´any 1984 al 2006. L´any 2006, juntament amb els ajuntaments respectius, va iniciar els espais familiars i l´espai nadó de Martorell (fins al 2011), Olesa (fins al 2012) i Abrera (fins al 2020) per a l´assessorament i suport a les famílies. Va formar part de l´equip d´educació infantil de l´ICE de la UAB en la formació permanent del professorat 0-6 de l´any 2006 al 2011. Ha fet publicacions en revistes educatives i és coautora de les obres Tot jugant a la cara fosca (1999, Rosa Sensat) i Psicomotricidad y vida cotidiana (0-3 años) (2007, Graó). Rosa Grau Roig Mare de l´Arnau, el Lluís, l´Oliana i la Nina. Ha fet de monitora de la Lliga de la Llet a Catalunya i de dinamitzadora de famílies i és escriptora. El 2001 va engegar un grup de lactància materna a Martorell i el va conduir durant sis anys. Va ser formadora de tallers per a la família durant els cursos escolars 2006-2007 i 2007-2008. Ha escrit publicacions per a revistes de pedagogia i té publicats tres llibres de poesia: Ventades de foc (2016, Inversos), Tinc un bony al pit (2017, Dracmaycat) i Del carrer estant (2020, Viena Edicions). Rep formació continuada en l´àmbit d´humanitats des del 2009.

Mehr Bücher von La Chica Bona , Mercè Bonastre, Lara Trece