Warenkorb

Boira a l'ànima

Autor Ragnar Jónasson / Esther Roig

Editorial LABUTXACA

Boira a l'ànima
-5% Rabatt.    9,95€
9,46€
Speichern 0,50€
Limitierte Verfügbarkeit, erhalten sie es in 7 tagen. Eine/-r unserer Buchhändler/-innen wird es für Sie besorgen.
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
  • Verlag LABUTXACA
  • ISBN13 9788419107213
  • ISBN10 8419107212
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 368
  • Sammlung labutxaca
  • Jahr der Ausgabe 2022
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Boira a l'ànima

Autor Ragnar Jónasson / Esther Roig

Editorial LABUTXACA

-5% Rabatt.    9,95€
9,46€
Speichern 0,50€
Limitierte Verfügbarkeit, erhalten sie es in 7 tagen. Eine/-r unserer Buchhändler/-innen wird es für Sie besorgen.
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

Un thriller fosc i atmosfèric, aterridor i complex. Un nou cas de l’inspector Ari Tór en el tercer lliurament de la sèrie Islàndia Negra.

«Un dels grans de la novel·la negra nòrdica.» Magazine de La Vanguardia

 

3.000.000 de lectors.

 

L’any 1955 dues joves parelles es van traslladar a viure a l’aïllat i deshabitat fiord de Hédinsfjördur. La seva estada, però, va acabar bruscament quan una de les dones va morir en circumstàncies misterioses. El cas no es va resoldre mai. Cinquanta anys després surt a la llum una antiga fotografia i queda clar que les parelles podrien no haver estat soles al fiord... Allà a prop, a Siglufjördur, el jove policia Ari Tór intenta descobrir el que va passar realment aquella fatídica nit, però no ho tindrà fàcil en un poble on en realitat ningú no vol saber, on els secrets són una forma de vida. Amb un assetjador lliure i Siglufjördur en quarantena, el passat podria tornar a perseguir-los.

 

«Una de les millors sèries de novel·la negra.» The New York Times

 

«Lectura obligatòria.» New York Post

 

Ragnar Jónasson (Reykjavík, Islàndia, 1976) és escriptor i advocat. Amb disset anys es va convertir en el traductor a l’islandès de les novel·les d’Agatha Christie. Ha treballat de periodista d’informatius a la televisió i a la ràdio públiques, imparteix cursos sobre drets d’autor a la Universitat de Reykjavík i és membre de la Crime Writers’ Association del Regne Unit (CWA), a més de cofundador del festival internacional de novel·la negra d’Islàndia, l’Iceland Noir. La seva família és originària de Siglufjördur, el poble que protagonitza les seves novel·les, on passa temporades. La sèrie Islàndia Negra es publica a trenta països i compta amb més d’un milió de lectors. La seva obra ha rebut diverses distincions, entre les quals destaca el reconeixement a la millor sèrie de novel·la negra per The Independent, Sunday Express i Daily Express, a més del Dead Good Reader Award. La sèrie ja té prevista una adaptació per a la televisió. (Web) ragnarjonasson.com (Facebook) @ragnarjonassonwriter (Twitter) @RagnarJo (Instagram) @ragnarjo