Warenkorb

La cuina de la Neus. 88 receptes casolanes per a tota la família

Autor Neus Cuscó i Guijarro

Editorial VIBOP EDICIONS

La cuina de la Neus. 88 receptes casolanes per a tota la família
-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag VIBOP EDICIONS
  • ISBN13 9788412619713
  • ISBN10 8412619714
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 80
  • Sammlung LA PANXA DEL BOU #2
  • Jahr der Ausgabe 2023
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Abschnitte

Autorenküche

La cuina de la Neus. 88 receptes casolanes per a tota la família

Autor Neus Cuscó i Guijarro

Editorial VIBOP EDICIONS

-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

La cuina de la Neus és tradicional, del dia a dia, de xup xup, i també una cuina per als dies de festa i les grans ocasions, que excel.leix en les postres. La Neus pertany al col.lectiu de cuineres que arreu del país i al llarg de la història han anat creant patrimoni, perquè han heretat del passat una tradició culinària que s'han fet seva i han reproduït i projectat cap al futur. Ja se sap que la cuina és femenina d'un 90 %.

Malauradament, és una cuina que es va perdent. En aquest sentit, el llibre també pren valor per als joves, perquè contribueix a entendre que cuinar és preservar una alimentació de temporada, saludable i necessària, alhora que representa el manteniment d'una cultura que ve d'antic, rica i única

Abschnitte

Autorenküche