Warenkorb

Ciset i una cuina vora mar

Autor Joan Simon Pallisé / Jordi Pesarrodona

Editorial PAGÈS EDITORS

Ciset i una cuina vora mar
-5% Rabatt.    28,00€
26,60€
Speichern 1,40€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499752167
  • ISBN10 8499752160
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 120
  • Sammlung Monografies
  • Jahr der Ausgabe 2012
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover

Ciset i una cuina vora mar

Autor Joan Simon Pallisé / Jordi Pesarrodona

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% Rabatt.    28,00€
26,60€
Speichern 1,40€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

"El protagonista del llibre no és el meu avi, ell només és una referència. El protagonista d'aquesta obra és una forma de vida que es va descomponent. En Ciset és un representant més d'aquesta filosofia sense doctrina que anys enrere imperava en totes les cases de pescadors. La proximitat amb la naturalesa i els elements vitals i la lluita de l'home per sobreviure amb els recursos mínims eren algunes de les premisses. S'extreia el menjar d'on n'hi havia: la terra i el mar. I a cada poble es feia d'una manera semblant. Perquè el que importava al final era el mateix, tenir un mos per ficar-se a la boca. Menjars mariners, sense pretensions, que busquen alimentar la bona gana. Menjars que provenen d'aquest món en descomposició, però que encara es pot reflotar. Menjars que ens acosten als elements vitals i a la naturalesa. Però, sobretot, menjars que ens permeten conservar un llegat que no s'ha de perdre" (del pròleg de Nil Ventós Corominas). "Aquest no vol ser un llibre de cuina, ni tampoc un llibre sobre en Ciset, ni sobre el Port de la Selva, ni tampoc un tractat de peixos o de meteorologia local, tot i que aquests temes hi són presents."