Warenkorb

Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans

Autor Albert Rumbo

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans
-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
  • Verlag EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504198
  • ISBN10 8494504193
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 192
  • Jahr der Ausgabe 2017
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans

Autor Albert Rumbo

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

La ratafia és un dels licors que s’ha fet a moltes cases de Catalunya des de temps antic. Però no és l’únic licor casolà perquè també es fan licors com la granadina, el vi de nous, l’aiguanaf, el licor de codony o el de menta. També els trobareu en aquest Manual. Hi ha moltes maneres diferents de fer tots aquests licors. El resultat canvia segons les receptes que es segueixen, segons els costums de cada zona i també segons qui els fa. Són, per tant, receptes vives i no mortes, variades i no úniques. És per això que el gust, el color i la dolçor de cada ratafia depenen del que s’hi posi o de la quantitat que s’hi posi, però també de qui els faci. Si ja feu, doncs, ratafia, aquest Manual us pot ajudar a descobrir plantes que encara no utilitzeu i us pot ajudar a conèixer noves maneres de fer-ne o de millorar-ho. Hi trobareu la vella saviesa d’aquells que han ensenyat a fer ratafia o qualsevol d’aquests altres licors molt abans que vosaltres. I també hi trobareu una bona excusa per voltar pel nostre país i poder conèixer gent que comparteix la vostra afició i la vostra satisfacció de contribuir a què continuï una tradició tan nostra i tan antiga.

Mehr Bücher von Albert Rumbo