Warenkorb

Santi Santamaria entre llibres i fogons

Autor Santi Santamaria

Editorial GALERADA SCCL

Santi Santamaria entre llibres i fogons
-5% Rabatt.    30,00€
28,50€
Speichern 1,50€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag GALERADA SCCL
  • ISBN13 9788493416447
  • ISBN10 8493416444
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 178
  • Jahr der Ausgabe 2005
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Stoffeinband

Santi Santamaria entre llibres i fogons

Autor Santi Santamaria

Editorial GALERADA SCCL

-5% Rabatt.    30,00€
28,50€
Speichern 1,50€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Santi Santamaria ens convida a acompanyar-lo en un trajecte entre llibres i fogons, per la literatura i la gastronomia, aprofitant l'avinentesa del centenari de l'edició de Solitud de Víctor Català (pseudònim de Caterina Albert), un llibre que dotà de prestigi la nostra literatura quan tot just encarava l'inici del segle XX -un segle que la literatura catalana ha clos brillantment i amb prou impuls per a assolir fites més altes al segle XXI, tot just encetat-. Entre els diversos mèrits d'aquesta gran novel·la de l'escriptora escalenca, hi ha la passió que transmet pels plats de la nostra cuina.Santi Santamaria entre llibres i fogons és un trajecte a través de cinquanta-cinc títols -que van de Canigó, de Jacint Verdaguer, a Pa negre, d'Emili Teixidor- que han marcat la nostra literatura contemporània. Es tracta d'un trajecte cronològic en què el lector podrà fer un 'tast literari' de cadascuna de les obres escollides, a través d'un fragment on apareix un plat, i alhora un 'tast culinari', a través d'una recepta que ens proposa Santi Santamaria, un dels cuiners més importants del món.

Mehr Bücher von Santi Santamaria, Maria Nicolau i Rocabayera