Cesta de la compra

Els Xiquets de Valls i el primer franquisme

Autor Àlex Cervello

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Els Xiquets de Valls i el primer franquisme
-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490343296
  • ISBN10 8490343292
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 496
  • Colección Altres #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Els Xiquets de Valls i el primer franquisme

Autor Àlex Cervello

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Història dels Xiquets de Valls des de les negociacions fallides, els contractes, els viatges, els castells aconseguits o les tensions, entre altres detalls, amb l’objectiu de fer un retrat del que han estat els Xiquets de Valls. Però es tracta d’un llibre d’història que, a través de fonts contrastades, intenta deixar de banda l’ambigüitat que el fet casteller vallenc va sofrir en determinats moments i entendre el que són avui els Xiquets.

 


Alexandre Cervelló Salvadó (Gandesa, 1981) és doctor en Història (2014). Des del 2007 fins al 2012 ha estat tècnic de continguts dels Espais de la Batalla de l'Ebre, com també membre de l'equip de recerca del Cost Humà de la Guerra Civil a Catalunya, dirigit pel Centre d'Història Contemporània de Catalunya, i del Centre d'Estudis sobre Conflictes Socials. És autor de diversos articles en publicacions especialitzades en la Guerra Civil i la Batalla de l'Ebre, comunicacions en congressos i ponent en diverses conferències. Ha participat com a documentalista a la pel·lícula La batalla de la memòria (2009), de Mario Pons Múria, coproduïda per TV3. Al maig de 2014 presentà la ponència Els Xiquets de Valls i la seva transició: de l'«ordeno y mando» a l'«entre tots ho farem tot». I des del desembre de 2014 és membre del Consell Científic del Museu Casteller de Catalunya a Valls.
Història dels Xiquets de Valls des de les negociacions fallides, els contractes, els viatges, els castells aconseguits o les tensions, entre altres detalls, amb l'objectiu de fer un retrat del que han estat els Xiquets de Valls. Però es tracta d'un llibre d'història que, a través de fonts contrastades, intenta deixar de banda l'ambigüitat que el fet casteller vallenc va sofrir en determinats moments i entendre el que són avui els Xiquets.