Teoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes
Editorial TUSQUETS EDITORES
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
- Editorial TUSQUETS EDITORES
- ISBN13 9788490662526
- ISBN10 8490662525
- Tipo LIBRO
- Páginas 160
- Colección TUSQUETS #
- Año de Edición 2000
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
Materias
RecetariosTeoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes
Editorial TUSQUETS EDITORES
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses. «En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba).