Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Amb barret o sense

Bayés, Pilarín / Ferrer, Maria Àngels / Vidal, Jaume
29,00€
Consulte disponibilidad

La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions de nens. Una autora inimitable i amb una gran personalitat, compromesa amb la societat i amb cada è...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions de nens. Una autora inimitable i amb una gran personalitat, compromesa amb la societat i amb cada època viscuda, que ha rebut els guardons més importants i és part indiscutible del patrimoni cultural del país. 

Ara, per primera vegada, se´n recull la trajectòria humana i artística en un gran llibre ple de declaracions, anècdotes, fotografies familiars i, per descomptat, multitud de dibuixos i il·lustracions que abasten tota la trajectòria de l´artista i ens permeten admirar-ne l´evolució. 

Els escriptors M. Àngels Ferrer i Jaume Vidal profunditzen en la vida i obra de la Pilarín per descobrir a través dels seus textos un personatge complex, treballador i sempre fidel a ell mateix, que ho ha il·lustrat pràcticament tot. 

El llibre a més a més recull la seva extensa bibliografia i exposicions, i així esdevé l´obra definitiva per entendre una de les artistes clau de la cultura catalana contemporània. 

- Inclou desplegable interior 
- Conté més de 350 fotografies i imatges 
- Edició en 3 idiomes: català, castellà, anglés