Com s'assembla la vida als somnis

13,50

Sin impuestos: 12,98

ISBN13
9788417082338
ISBN10
8417082336
Tipo
LIBRO
Páginas
250
Colección
Novel·la (Gregal)
Año de Edición
2017
Idioma
catalán
Editorial:
EDITORIAL GREGAL
Disponibilidad:
Disponibilidad Normal 7 días

No puntuado
Opinar
Què empeny Drus, infant dels anys de postguerra a Ciutadella, a reinventar la realitat, estimar Duna i Dafne, identificar-se amb Nil i pujar dalt la moto Guzzi amb Laura i la seva careta? N'hi ha prou amb el fet que el món sigui tan aliè i la vida tan injusta?
No serà que tot estava capgirat, els valors trastocats i només els somnis mostraven una cara amable en aquells anys grisos de la postguerra, quan anàvem a missa cada dia i al cinema els diumenges?
Armada amb la més pura ingenuïtat, amb la senzillesa com a bandera, amb la saviesa del detall, Com s'assembla la vida als somnis ens fa estremir per la bellesa de les paraules i la riquesa expressiva. No ens calen grans escenaris ni aventures inaudites, perquè ja ho diuen, que la realitat supera qualsevol mena de ficció.
Aquesta novel·la ens reconcilia amb la lectura, ens corprèn amb la força de la imaginació i ens fa estremir amb la seva sincera autenticitat.

Pau Faner i Coll, nascut a Ciutadella de Menorca el 1949, és un home de llengües, com ho demostra el fet que sigui llicenciat en Filologia Romànica Hispànica, doctor en Filologia Romànica Catalana i catedràtic d'anglès a Secundària.
La seva voluntat creativa s'ha manifestat tant en pintura com a través de la narrativa literària. En aquest àmbit, ha publicat trenta-dos llibres des de 1972 i ha guanyat tretze premis literaris d'entre els més destacats del nostre país.
Escriu de manera callada des de Menorca, i declara que ho fa perquè li agrada escriure, perquè és tímid i perquè confia que les obres arribin a obrir-se pas per elles mateixes. És conscient que algú el pot titllar d'il·lús, però precisament assegura que deixarà d'escriure el dia que perdi la il·lusió.
-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es