Warenkorb

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians
-5% Rabatt.    26,00€
24,70€
Speichern 1,30€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien
  • Verlag VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483309025
  • ISBN10 8483309025
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 344
  • Sammlung MilFulls #22
  • Jahr der Ausgabe 2000
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

-5% Rabatt.    26,00€
24,70€
Speichern 1,30€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien

Buch Details

Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver. Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n'hi ha cap de més complet!), precedit d'un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d'un hostal. 
L'edat d'or de la cuina catalana.

Jaume Fàbrega (Vilavenut, Pla de l?Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l?Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans. Ha estat mereixedor set vegades dels premis Gourmand World Cookbook.

Mehr Bücher von Jaume Fàbrega