Shopping Cart

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians
-5% disc.    26,00€
24,70€
Save 1,30€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
  • Publisher VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483309025
  • ISBN10 8483309025
  • Type BOOK
  • Pages 344
  • Collection MilFulls #22
  • Published 2000
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

-5% disc.    26,00€
24,70€
Save 1,30€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain

Book details

Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver. Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n'hi ha cap de més complet!), precedit d'un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d'un hostal. 
L'edat d'or de la cuina catalana.

Jaume Fàbrega (Vilavenut, Pla de l?Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l?Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans. Ha estat mereixedor set vegades dels premis Gourmand World Cookbook.

More books by Jaume Fàbrega