Warenkorb

El porc del demà
-5% Rabatt.    10,00€
9,50€
Speichern 0,50€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag POL·LEN EDICIONS
  • ISBN13 9788416828951
  • ISBN10 8416828954
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 180
  • Sammlung EDICIONS ESPECIALS
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden
-5% Rabatt.    10,00€
9,50€
Speichern 0,50€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Al certamen El Porc del Demà hem convidat la ciutadania a jugar al joc dels futuribles. Com seran les granges en un futur? Als judicis, la gent jurarà dir la veritat sobre d?un bull negre? Quants escons obtindria un partit format per garrins? El llibre que tens a les urpes agrupa els finalistes i guanyadors d?El Porc del Demà, un concurs literari de relats sobre la catàstrofe de la indústria porcina organitzat pel Grup de Defensa del Ter (GDT), Justícia Alimentària, Càrnies en Lluita, Setembre i Pol·len Edicions. Són: Oscar Arenas Larios; Núria Barnolas; Sabina Batlle Baró, Xavier Bayle; Igor Cano; Miquel Casadevall; Maria Donlo Sarasua; Javier García Lapiedra; Javier Martínez Aznar; Gil Pratsobrerroca Ferrer i Maria Sevilla Paris. La idea de teixir un concurs per fer aflorar, en clau distòpica,el sistema intensiu de la indústria càrnia parteix d?una problemàtica global, i d?una necessitat de repensar el sistema alimentari. A Osona són pioners en el desastre del porc, però ràpidament es va estendre. Primer per Catalunya, on ara mateixel 41 % de les masses d?aigua subterrànies estan contaminadesper nitrats, i després, per tota la península. El sector porcí és la quarta indústria de l?Estat espanyol, s?hi engreixen i sacrifiquen més de 50 milions de porcs l?any. Tot i que els espanyols consumeixen 4 vegades més de la quantitat de carn querecomana l?Organització Mundial de la Salut, més del 50 %de la carn porcina produïda aquí es dedica a l?exportació.

Mehr Bücher von ARENAS LARIOS OSCAR, D BACHILLER SANTOS