Shopping Cart

El porc del demà
-5% disc.    10,00€
9,50€
Save 0,50€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher POL·LEN EDICIONS
  • ISBN13 9788416828951
  • ISBN10 8416828954
  • Type Book
  • Pages 180
  • Collection EDICIONS ESPECIALS
  • Published 2020
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic
-5% disc.    10,00€
9,50€
Save 0,50€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Al certamen El Porc del Demà hem convidat la ciutadania a jugar al joc dels futuribles. Com seran les granges en un futur? Als judicis, la gent jurarà dir la veritat sobre d?un bull negre? Quants escons obtindria un partit format per garrins? El llibre que tens a les urpes agrupa els finalistes i guanyadors d?El Porc del Demà, un concurs literari de relats sobre la catàstrofe de la indústria porcina organitzat pel Grup de Defensa del Ter (GDT), Justícia Alimentària, Càrnies en Lluita, Setembre i Pol·len Edicions. Són: Oscar Arenas Larios; Núria Barnolas; Sabina Batlle Baró, Xavier Bayle; Igor Cano; Miquel Casadevall; Maria Donlo Sarasua; Javier García Lapiedra; Javier Martínez Aznar; Gil Pratsobrerroca Ferrer i Maria Sevilla Paris. La idea de teixir un concurs per fer aflorar, en clau distòpica,el sistema intensiu de la indústria càrnia parteix d?una problemàtica global, i d?una necessitat de repensar el sistema alimentari. A Osona són pioners en el desastre del porc, però ràpidament es va estendre. Primer per Catalunya, on ara mateixel 41 % de les masses d?aigua subterrànies estan contaminadesper nitrats, i després, per tota la península. El sector porcí és la quarta indústria de l?Estat espanyol, s?hi engreixen i sacrifiquen més de 50 milions de porcs l?any. Tot i que els espanyols consumeixen 4 vegades més de la quantitat de carn querecomana l?Organització Mundial de la Salut, més del 50 %de la carn porcina produïda aquí es dedica a l?exportació.

More books by ARENAS LARIOS OSCAR, D BACHILLER SANTOS