Els ranxos de la Gessa. 62 receptes de cuina marinera
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
- Verlag COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788413563114
- ISBN10 8413563119
- Gegenstandsart Buch
- Buchseiten 160
- Jahr der Ausgabe 2023
- Sprache Katalanisch
- Zielgruppe Allgemein / Handel
Abschnitte
RezepteEls ranxos de la Gessa. 62 receptes de cuina marinera
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
Buch Details
FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionades amb el mar, algunes un punt atrevides. Com sempre, són elaboracions que es poden fer a casa, amb productes de fàcil accés, que coneixem, però també amb altres als quals no estem tan acostumats, i molts productes que també ens faran viatjar, passant per tècniques i tradicions culinàries d'altres països, sense oblidar els arrossos, la preuada tonyina roja, els importants caldos i els famosos ranxos "d'a bordo", però en la seva versió 2.0. A més, en aquest llibre, Gessa comparteix secrets del seu Restaurant Meleta de Romer, i ens revela alguns dels plats que més han triomfat entre els comensals. * En aquest segon llibre, protagonitzat per la cuina marinera, ha volgut posar en valor el producte de proximitat a través de receptes de diferents tipus: tradicionals, reversionades, algunes d'adaptades a tècniques d'altres països, però totes amb el seu toc personal i amb producte del "terreno".