Teoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes
Editorial TUSQUETS EDITORES
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
- Verlag TUSQUETS EDITORES
- ISBN13 9788490662526
- ISBN10 8490662525
- Gegenstandsart BUCH
- Buchseiten 160
- Sammlung TUSQUETS #
- Jahr der Ausgabe 2000
- Sprache Katalanisch
- Bindung Hardcover
Themen
RezepteTeoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes
Editorial TUSQUETS EDITORES
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
Buch Details
En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses. «En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba).