Warenkorb

La sèmola (el cuscús). Com preparar-la 12 vegades

Autor Pierrette Chalendar

Editorial SD·EDICIONS

La sèmola (el cuscús). Com preparar-la 12 vegades
-5% Rabatt.    6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788494487927
  • ISBN10 8494487922
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 20
  • Jahr der Ausgabe 2016
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Abschnitte

Rezepte

La sèmola (el cuscús). Com preparar-la 12 vegades

Autor Pierrette Chalendar

Editorial SD·EDICIONS

-5% Rabatt.    6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

El nom cuscús pertany a la cultura berber i, segons els especialistes, prové del mot k?seksu, l?arrel del qual vol dir «arrodonit». Es refereix a allò que, des de fa molt de temps, tots els països occidentals han adoptat, ja que la majoria de llengües europees designen amb aquest mot la sèmola de blat dur i, per metonímia, el «plat tradicional compost per aquesta sèmola cuita al vapor, acompanyada de carn i de verdura, tot junt servit amb el brou, l?harissa, mandonguilles de carn, merguez, etc.», segons la definició del diccionari Larousse (edició de 2008).
Però, sigui del país que sigui, el cuscús continua tenint un caire festiu i de germanor. Reuneix parents o amics, concreta un art de viure cada vegada més cobejat, i encara més perquè aquest gra el recomanen els nutricionistes.

Abschnitte

Rezepte

Mehr Bücher von Pierrette Chalendar