Shopping Cart

La sèmola (el cuscús). Com preparar-la 12 vegades

Autor Pierrette Chalendar

Editorial SD·EDICIONS

La sèmola (el cuscús). Com preparar-la 12 vegades
-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788494487927
  • ISBN10 8494487922
  • Type Book
  • Pages 20
  • Published 2016
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Recipes

La sèmola (el cuscús). Com preparar-la 12 vegades

Autor Pierrette Chalendar

Editorial SD·EDICIONS

-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

El nom cuscús pertany a la cultura berber i, segons els especialistes, prové del mot k?seksu, l?arrel del qual vol dir «arrodonit». Es refereix a allò que, des de fa molt de temps, tots els països occidentals han adoptat, ja que la majoria de llengües europees designen amb aquest mot la sèmola de blat dur i, per metonímia, el «plat tradicional compost per aquesta sèmola cuita al vapor, acompanyada de carn i de verdura, tot junt servit amb el brou, l?harissa, mandonguilles de carn, merguez, etc.», segons la definició del diccionari Larousse (edició de 2008).
Però, sigui del país que sigui, el cuscús continua tenint un caire festiu i de germanor. Reuneix parents o amics, concreta un art de viure cada vegada més cobejat, i encara més perquè aquest gra el recomanen els nutricionistes.

Sections

Recipes

More books by Pierrette Chalendar