Warenkorb

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Autor Fundación Alícia

Editorial ONADA EDICIONS

La pastisseria i la cuina de la garrofa
-5% Rabatt.    20,00€
19,00€
Speichern 1,00€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand
Festland Spanien
  • Verlag ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788416505593
  • ISBN10 8416505594
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 72
  • Sammlung La teca #5
  • Jahr der Ausgabe 2016
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover

Themen

Rezepte

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Autor Fundación Alícia

Editorial ONADA EDICIONS

-5% Rabatt.    20,00€
19,00€
Speichern 1,00€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand
Festland Spanien

Buch Details

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i la seua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, ambcol·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques i les escoles de cuina. Un treball d?autèntica excel·lència que despertarà lacuriositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina. El lector hi trobarà un conjunt de receptes de base que ens proporcionala Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. Tambés?hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o elcompromès pa ecològic de gingebre i garrofa. La introducció del llibre l?ha feta el prestigiós periodista, gastrònom iprofessor d?enogastronomia de l?Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega

Themen

Rezepte