Warenkorb

La cuina dels dijous

Autor Josep M. Morell i Bitrià

Editorial PAGÈS EDITORS

La cuina dels dijous
-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499758381
  • ISBN10 849975838X
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 184
  • Sammlung Vària Cuina #12
  • Jahr der Ausgabe 2017
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden
  • Zielgruppe Allgemein / Handel

Abschnitte

Rezepte

La cuina dels dijous

Autor Josep M. Morell i Bitrià

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i
admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva
cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer,
que s acostumava a produir en dijous. Sí, el
mateix dia en què als menjadors públics del nostre país
s ha convertit en tradicional la presència de la paella
als menús. Dijous, paella i ràdio, doncs. Aquest volum
és un cas especial, dins la vasta producció de literatura
gastronòmica de Morell. No recull, com els altres
anteriors, receptes escrites sinó parlades. Receptes
explicades i comentades amb un micro davant. Els seus
lectors tenim ara l oportunitat de recuperar aquelles
elaboracions de plats, amb l enumeració d ingredients,
els trucs i les recomanacions corresponents, que tal
vegada se ns van escapar en el moment de la seva
emissió (de l epíleg de Vidal Vidal).

Josep M. Morell (Alfarràs, 1944) és un cuiner
inquiet, bellugadís, dinàmic, que fa el
que fa i ho viu a fons perquè li agrada, que
cuina amb gust i ganes, i que explica després
amb vocació didàctica allò que ha cuinat.
Tant prepara una salsa marinera o a l espanyola com
auxilia la mestressa posant-li a l abast el secret de com
cal fer-ho perquè no s ennegreixin les carxofes. Josep
M. Morell ha estat el propietari i xef del restaurant Cal
Morell de Balaguer durant gairebé trenta anys.

Abschnitte

Rezepte

Mehr Bücher von Josep M. Morell i Bitrià