Warenkorb

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
-5% Rabatt.    20,00€
19,00€
Speichern 1,00€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504174
  • ISBN10 8494504177
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 268
  • Sammlung QuèViures #4
  • Jahr der Ausgabe 2017
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden
  • Zielgruppe Allgemein / Handel

Abschnitte

Rezepte

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% Rabatt.    20,00€
19,00€
Speichern 1,00€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d avet, xips d heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.

Abschnitte

Rezepte