Warenkorb

Cuina a bord. Alimentació, salut i sostenibilitat en les llargues travessies marítimes del segle XVIII

Autor Vicente Ruiz García

Editorial ONADA EDICIONS

Cuina a bord. Alimentació, salut i sostenibilitat en les llargues travessies marítimes del segle XVIII
-5% Rabatt.    24,90€
23,65€
Speichern 1,24€
  • Verlag ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788418634369
  • ISBN10 8418634367
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 120
  • Sammlung La teca #18
  • Jahr der Ausgabe 2021
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover
  • Zielgruppe Allgemein / Handel
  • Reichweite Interessenalter in Jahren Von 14 Bis 99

Abschnitte

Rezepte

Cuina a bord. Alimentació, salut i sostenibilitat en les llargues travessies marítimes del segle XVIII

Autor Vicente Ruiz García

Editorial ONADA EDICIONS

-5% Rabatt.    24,90€
23,65€
Speichern 1,24€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h
Kostenloser Versand  
Festland Spanien
ó
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?

Expertinnen Buchhändlerinnen
Persönliche Beratung
Versand in 24/48h
-5% Rabatt auf alle Bücher
Danke für den Einkauf
in echten Buchhandlungen.
KOSTENLOSE Abholung in der Buchhandlung
Kommen Sie und lassen Sie sich überraschen!

Buch Details


Al segle xviii l?alimentació a bord en les llargues travessies marítimes va constituir un dels majors desafiaments als quals es van enfrontar els mariners de tota una època, que van suportar una dieta monòtona basada en aliments peribles conservats de forma rudimentària. No obstant això, si observem amb deteniment els queviures que s?embarcaven, a més dels habituals salaons, descobrim productes frescos i de temporada, animals vius per consumir durant la travessia i conserves de carn, peix i verdures en oli i escabetx. L?ús de cítrics, cereals, hortalisses i llegums, amb l?oli d?oliva com a greix principal; el consum de peix fresc capturat en la travessia, o l?ús de l?all, la ceba o el pimentó roig, van convertir almenys els vaixells de l?Armada espanyola i els mercants de la Carrera d?Índies en precedents i paradigmes de la cuina sostenible i la dieta mediterrània.
Aquest llibre inclou receptes i explica les característiques de la cuina a bord en l?època dels grans velers, les seues singularitats i els seus problemes. En aquest sentit, relata la gesta que va suposar alimentar els navegants i preservar-ne la salut durant les travessies marítimes de l?anomenat Segle de les Llums. Analitza per primera vegada, més enllà de les adversitats i mancances que va mostrar aquest tipus d?alimentació, la seua estreta relació amb la dieta mediterrània i la cuina sostenible.

  • Verlag ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788418634369
  • ISBN10 8418634367
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 120
  • Sammlung La teca #18
  • Jahr der Ausgabe 2021
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover
  • Zielgruppe Allgemein / Handel
  • Reichweite Interessenalter in Jahren Von 14 Bis 99

Abschnitte

Rezepte