Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Desencadenats: un nou mercat per al llibre independent

Ruiz Domènech, Bernat
Desencadenats: un nou mercat per al llibre independent
Desencadenats: un nou mercat per al llibre independent

Desencadenats: un nou mercat per al llibre independent

Ruiz Domènech, Bernat
18,90€
Disponible

El món canvia i el sector editorial també. L'última crisi econòmica ha transformat el panorama del llibre a escala mundial, en tots els aspectes. En el cas català, s'ha consolidat un model marcat per l'eclosió d'editorials independents i d'una xarxa de llibreries que els han donat cobertura.Bernat Ruiz Domènech
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

El món canvia i el sector editorial també. L'última crisi econòmica ha transformat el panorama del llibre a escala mundial, en tots els aspectes. En el cas català, s'ha consolidat un model marcat per l'eclosió d'editorials independents i d'una xarxa de llibreries que els han donat cobertura.


Bernat Ruiz Domènech apropa la lupa a aquest nou escenari per explorar-ne les fortaleses i les debilitats, per proposar un debat inèdit per enfortir l'ecosistema actual, que hauria de passar per la creació del Clúster del Llibre en Català, per guanyar en eficiència.


Amb l'horitzó posat d'aquí a pocs anys, insisteix a focalitzar la millora en quatre transformacions urgents, lligades a la transparència, l'audiència, l'economia del llibre i la selecció dels punts de venda.


"Desencadenats" obre el ball amb la intenció que tots els interessats en l'univers del llibre (els lectors, els editors, els llibreters, els distribuïdors) contestin, a partir de les idees de futur que exposa, la gran pregunta: «Tirem endavant?».