Cesta de la compra

Els calçots II. Com preparar-los 10 vegades

Autor Bet Florensa

Editorial SD·EDICIONS

Els calçots II. Com preparar-los 10 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788494611230
  • ISBN10 8494611232
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 20
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Els calçots II. Com preparar-los 10 vegades

Autor Bet Florensa

Editorial SD·EDICIONS

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Es comença al gener sembrant llavor de ceba blanca tardana de Lleida, que es cull cap al mes de juny i es deixa assecar. A l’agost es torna a posar a la terra, d’aquesta ceba en sortiran diversos grills que a mesura que vagin creixent s’aniran calçant (tapant-los amb més terra). Aquest procés de calçar-los s’ha de fer aproximadament tres o quatre vegades fins a aconseguir que, cap al febrer o març següent, la part blanca faci entre 15 i 25 cm.

Materias

Recetarios