Els calçots II. Com preparar-los 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788494611230
- ISBN10 8494611232
- Tipo LIBRO
- Páginas 20
- Año de Edición 2017
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosEls calçots II. Com preparar-los 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Es comença al gener sembrant llavor de ceba blanca tardana de Lleida, que es cull cap al mes de juny i es deixa assecar. A lagost es torna a posar a la terra, daquesta ceba en sortiran diversos grills que a mesura que vagin creixent saniran calçant (tapant-los amb més terra). Aquest procés de calçar-los sha de fer aproximadament tres o quatre vegades fins a aconseguir que, cap al febrer o març següent, la part blanca faci entre 15 i 25 cm.