Cesta de la compra

Els musclos. Com preparar-los 12 vegades

Autor Alberto Gressier

Editorial SD·EDICIONS

Els musclos. Com preparar-los 12 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788494611261
  • ISBN10 8494611267
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 20
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Els musclos. Com preparar-los 12 vegades

Autor Alberto Gressier

Editorial SD·EDICIONS

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

“I com es fa un llibre amb receptes de… musclos? Em va contestar que ja en tenia 13 plats diferents, però que en podia inventar moltíssims més. Sí, sí, tots de musclos! I és que el musclo ja era un aliment present en els assentaments celtes a les costes gallegues… Anant als nostres temps, però, per a molts de nosaltres els musclos sovint han estat un plat amb regust d’estiu, aquella aroma de vapor i llorer..., amb sabor de mar i d’escalfor del sol .”

Materias

Recetarios