Els musclos. Com preparar-los 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788494611261
- ISBN10 8494611267
- Tipo LIBRO
- Páginas 20
- Año de Edición 2017
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosEls musclos. Com preparar-los 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
I com es fa un llibre amb receptes de
musclos? Em va contestar que ja en tenia 13 plats diferents, però que en podia inventar moltíssims més. Sí, sí, tots de musclos! I és que el musclo ja era un aliment present en els assentaments celtes a les costes gallegues
Anant als nostres temps, però, per a molts de nosaltres els musclos sovint han estat un plat amb regust destiu, aquella aroma de vapor i llorer..., amb sabor de mar i descalfor del sol .