Cesta de la compra

Els vins del Pla de Bages

Autor Michael B. Marcus

Editorial PAGÈS EDITORS

Els vins del Pla de Bages
-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499757889
  • ISBN10 849975788X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 280
  • Colección Visió #75
  • Año de Edición 2016
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Els vins del Pla de Bages

Autor Michael B. Marcus

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

El Bages és un territori amb moltes riqueses, culturals, arquitectòniques, paisatgístiques i també terra de vins. Així ho demostra el seu passat, però sobretot el seu present i el seu futur. Més de 1.000 anys d?història vitivinícola ens mostren la importància que el vi tenia entre els nostres avantpassats, persones que ens han llegat un paisatge, unes varietats de raïm i una manera de fer vi que encara avui mantenim. Trobem una bona colla de cellers al capdavant de l?elaboració de vi molt ben reconegut dins el panorama vinícola nacional, emparats per una denominació d?origen que empeny amb molta força. Però el més interessant encara ha d?arribar, i és que el futur enològic del Bages és immens. Per tot això aquest llibre vol acostar-vos una mica més a la nostra terra, amb la intenció que la conegueu una mica més i us animeu a visitar-la. I per a aquells que ja la coneixeu, que us l?estimeu encara més. Salut i vi!

Josep Pelegrín Rocamora (Sabadell, 1980). Va estudiar hoteleria a l?Escola Joviat de Manresa. L?any 1999 té el privilegi de formar part de l?equip de sommeliers d?El Bulli i es forma amb cursos de sommelier i de tast de vins. És diplomat en turisme i esdevé sommelier de professió. El 2014 i 2015 guanya el títol de Millor Sommelier de Catalunya i és nomenat Confrare de Mèrit de la Confraria dels Vins del Bages, mentre que el 2016 obté el títol de Mejor Sumiller de España. Recentment, ha estat nomenat Confrare de Mèrit de la Confraria del Cava. Actualment es dedica a la docència en l?Escola Joviat. Marc Trilla. Es dedica professionalment a la fotografia. Va estudiar fotografia a l?Escola d?Arts i Oficis de Berga. L?any 2012 obté el Màster en Retoc Digital Avançat IDEP Barcelona. Com a fotògraf freelance participa en múltiples activitats artístiques, com exposicions de fotografia, i també organitza workshops per a altres fotògrafs professionals, o s?encarrega de la part fotogràfica de diversos projectes editorials de col·leccions clàssiques o de gran format, de temàtiques diverses. Combina la fotografia publicitària amb el retrat d?estudi i el reportatge social. Exerceix la docència fotogràfica des de fa anys.