Itineraris interiors (Il·lustracions de Cristina Álvarez Puerto)

12,90

Sin impuestos: 12,40

Autor/es
d'Ors, Pablo
Galve, Ruth
Pinilla, Ricardo
Álvarez Puerto, Cristina
González, Luis
Nogués, Ramón M.
Ylla, Lluís
ISBN13
9788417796051
ISBN10
8417796053
Tipo
LIBRO
Páginas
128
Colección
Fragmenta / Assaig #53
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Aquest llibre aplega algunes intuïcions de set exploradors de la interioritat conscients que el viatge més llarg és el viatge cap al propi interior ("Dag Hammarskjöld"). Amb una prosa estilísticament acurada, els autors ens conviden a recórrer aquest camí a través del silenci, la paraula, la saviesa, l'art, la corporalitat, la ciència, l'espai i el temps.


«¿Què significa viure espiritualment? Simplement, estar viu. En contra del que se sol pensar sobre les persones espirituals ?que estan als núvols i viuen fora d'aquest món?, un home o una dona espiritual és precisament aquell o aquella que viu plenament immers en el que és real.» Pablo d'Ors


Pablo d'Ors (Madrid, 1963) // Doctor en filosofia i teologia, va fundar l'associació Amics del Desert. Des del 2014 és conseller del Pontifici Consell de Cultura del Vaticà per designació del papa Francesc.


Ruth Galve (Barcelona, 1963) // Llicenciada en filologia catalana, investiga en l'àmbit de l'expressió oral i la pedagogia de la interioritat. Treballa en el desenvolupament de nous models d'aprenentatge de llengües.

Ricardo Pinilla (Saragossa, 1963) // Doctor en filosofia, és professor a la Universitat Pontifícia Comillas. Investiga en el camp de l'estètica filosòfica estudiant el potencial vital de la reflexió sobre les arts.

Cristina Álvarez Puerto (Madrid, 1966) // Pedagoga, psicomotricista i especialista en psicologia de l'educació. Incorpora l'escriptura i el treball corporal en la seva metodologia. Imparteix cursos Espai d'acció I+I.

Luis González (Mèrida, 1963) // Doctor en psicologia, dirigeix el programa treva de relaxació i meditació escolar de l'ICE (UB). Investiga en l?àmbit del cos i del que és corporal (Focusing i Mindfulness).

Ramon M. Nogués (Barcelona, 1937) // Doctor en biologia, estudia la relació del que és espiritual i religiós en el cervell, paral·lelament a les dimensions ètiques i estètiques que caracteritzen la riquesa mental humana.

Lluís Ylla (ed.) (Balenyà, 1956) // Enginyer agrònom, ha treballat en cooperació internacional i actualment ho fa en gestió educati­va a Jesuïtes Educació. Investiga en l'àmbit de la interioritat i l'espiritualitat.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es