La cuina d'Ignasi Domènech
Editorial ANGLE EDITORIAL
España peninsular
- Editorial ANGLE EDITORIAL
- ISBN13 9788496521049
- ISBN10 8496521044
- Tipo LIBRO
- Páginas 185
- Año de Edición 2005
- Idioma Catalán
- Encuadernación Tela
Materias
GastronomiaLa cuina d'Ignasi Domènech
Editorial ANGLE EDITORIAL
España peninsular
Detalles del libro
Al llarg del segle XX, Ignasi Domènech va esdevenir una figura imprescindible en el món de la cuina al nostre país. Deixeble d'Auguste Escoffier, el millor cuiner de la seva època, Domènech va introduir les tècniques i les receptes de l'alta cuina internacional, alhora que va recuperar els plats mes significatius de la cuina popular i tradicional de Catalunya i altres regions de l'Estat.Amb aquest receptari acumulat al llarg de la seva vida, va publicar llibres que han estat de consulta obligada per a diverses generacions de cuiners professionals i mestresses de casa, com La teca, La manduca, La nueva cocina elegante española o Àpats.En aquest llibre, el cuiner i gastrònom Josep Maria Blasi presenta 59 de les millors receptes que Ignasi Domènech va recopilar i que us permetran preparar alguns dels plats més exquisits de la cuina clàssica i tradicional, adaptats als hábits culinaris d'avui.