La cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788489890350
- ISBN10 8489890358
- Tipo LIBRO
- Páginas 136
- Colección El Cullerot
- Año de Edición 1999
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaLa cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dto. 9,01€
8,56€
Ahorra 0,45€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els primers plats, siguin freds o calents, com en els segons, amb carns i peixos de tota mena, com en les postres.
Materias
GastronomiaMás libros de FATIMA HALCON, David García Cueto, Ida Mauro, FRANCISCO JAVIER HERRERA GARCIA, Agustí Garcia Carrion, DIANA INVERNIZZI
41,80€
44,00€
Consulte disponibilidad
13,96€
14,70€
Consulte disponibilidad
7,12€
7,50€
Consulte disponibilidad
12,25€
12,90€
Consulte disponibilidad
9,98€
10,50€
Consulte disponibilidad
14,28€
15,03€
Consulte disponibilidad