Cesta de la compra

Catalunya de llegenda

Autor César Alcalá

Editorial ARCOPRESS PRODUCCIONES SL

Catalunya de llegenda
-5% dto.    21,95€
20,86€
Ahorra 1,10€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial ARCOPRESS PRODUCCIONES SL
  • ISBN13 9788417057961
  • ISBN10 841705796X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 272
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Castellano
  • Audiencia General / "Trade"

Catalunya de llegenda

Autor César Alcalá

Editorial ARCOPRESS PRODUCCIONES SL

-5% dto.    21,95€
20,86€
Ahorra 1,10€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Des de temps immemorials, les històries i llegendes de Catalunya han tissat una màgica urdimbre, que en gran mesura ha modelat la seva essència i personalitat. Algunes van sorgir per il·luminar esdeveniments miraculosos, mentre que altres sentrellacen amb moralitats que aviven la curiositat popular amb pinzellades de superstició. Arrelades en la vida quotidiana dels diferents pobles i ciutats catalanes, aquestes narracions han perdurat al llarg del temps, enriquint generacions amb els seus eterns misteris.

Molt abans que els contes dels germans Grimm o Hans Christian Andersen arribessin a les nostres mans, en aquesta terra ancestral ja es xiuxiuejaven relats misteriosos a cau dorella: Què moguè al caçador fantasma que deambulava per Montjuïc? Com va desaparèixer làvia de Riells del Fai? Qui va posar fi al regnat del drac de Sant Llorenç de Munt? Quina enigmàtica criatura va trobar la Verge del Tagamanent? Qui va ser el desventurat botxí de Barcelona? Quins secrets amaga lombra del canibalisme a Cardedeu?, o quin és el misteri darrere dels carasses o els penjats a les esglésies?

César Alcalá desembolica aquestes intrigants històries, revelant els fils que van conformar el singular tapís de la història màgica de Catalunya. Ara, a les teves mans tens loportunitat de desvetllar aquestes i moltes altres incògnites, i endinsar-te en el mateix cor de la història catalana, on lassombros i lenigmàtic sentrellacen en un calidoscopi de llegendes fabuloses e inoblidables.

César Alcalá (Barcelona, 1965) es un reconocido escritor, apasionado periodista e historiador. En la actualidad, armoniza su destacada labor en el grupo Revista Digital con la creación y conducción del influyente programa Tiempo de Ley en Informaradio. Además, ejerce como articulista en publicaciones de renombre como El Correo de España, El Mundo Financiero, La Razón y Debate, donde sus perspicaces análisis encuentran eco en un público amplio y diverso. La pluma de César Alcalá ha dado vida a una serie de libros que han resonado en el ámbito literario y más allá, dejando una huella profunda. Su enfoque agudo y su capacidad para narrar historias cautivadoras han sido reconocidos con una resonancia que trasciende las páginas impresas.