Cesta de la compra

Estoig Petit Sapiens
-5% dto.    39,95€
37,95€
Ahorra 2,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial INUK ·ARA LLIBRES·
  • ISBN13 9788416774760
  • ISBN10 8416774765
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Audiencia Infantil / Juvenil
-5% dto.    39,95€
37,95€
Ahorra 2,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Viatge en el temps amb la primera biblioteca Petit Sàpiens i descobreix la vida i el llegat de tres figures clau de la història de la humanitat. Els llibres del Petit Sàpiens, reconeguts amb el Premi Crítica Serra d'Or a la millor Col·lecció Juvenil, són molt més que unes biografies: amb Hatxepsut entendràs com es vivia a l'Antic Egipte, amb Leonardo et meravellaràs amb els seus invents i amb Mary Anning ho sabràs tot dels dinosaures.

Lara Toro. Editora, lingüista i autora especialitzada en materials educatius. Docent de català per a persones adultes.

Agnès Rotger Dunyó (Badalona 1973) és periodista i escriptora. Al món editorial ha treballat a Ara Llibres, Pòrtic i l?efímera Mina, i com a escriptora és autora de diversos llibres entre els que destaquen La caçadora de dinosaures i El secret del meu turbant, novel·la basada en la vida de l?afganesa Nadia Ghulam que va guanyar el premi Prudenci Bertrana i que s?ha editat en onze llengües. És col·laboradora habitual de la revista Sàpiens.

Màrius Moneo (Berga, 1964) és un professor i escriptor català. És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i compta amb estudis musicals als conservatoris de Barcelona i Terrassa. La seva carrera literària s'inicia el 2004, quan guanya el Premi d'Humor i Sàtira Jaume Maspons i Safont amb L'educació del bon lladre. La seva bibliografia s'amplia el 2010 amb altres dues publicacions, El neguit de Màrsies i Un pirata tocat del cacau, guardonades respectivament amb el Ciutat de Gandia de Teatre i el Premi Carmesina de narrativa infantil.

Más libros de Agnès Rotger, Lara Toro I Lienas