Cesta de la compra

Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar

Autor Núria Gispert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar
-5% dto.    21,50€
20,42€
Ahorra 1,07€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413563374
  • ISBN10 8413563372
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 176
  • Año de Edición 2024
  • Idioma Catalán
  • Audiencia General / "Trade"

Materias

Recetarios

Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar

Autor Núria Gispert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    21,50€
20,42€
Ahorra 1,07€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO   UN LLIBRE PER APRENDRE A RECONVERTIR LES RESTES DE PRODUCTES JA CUINATS, MÉS ENLLÀ DE LES TÍPIQUES CROQUETES, I TAMBÉ PER ESTALVIAR I DONAR NOVA VIDA A PRODUCTES DE PROXIMITAT I TEMPORADA.   Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any; és a dir, uns 35 quilos de menjar per persona. Sabem, també, que el malbaratament d'aliments genera el 10% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle. S'ha de fer quelcom per intentar que això no passi, per ajudar el planeta i les nostres butxaques. Però, com? Doncs, estalviant, reconvertint i aprofitant el menjar. Núria Gispert, autora de _Cuina en menys de tres hores per a tota la setmana_ i _Carmanyoles_, ens proposa MÉS DE 70 RECEPTES per treure profit a tot el que comprem. Amb aquest llibre aprendrem a reconvertir les sobres d'aliments que ja hem cuinat i a estalviar, alhora que som MÉS SOSTENIBLES i ecològics, i que aprofitem PRODUCTES DE PROXIMITAT I DE TEMPORADA per convertirlos en un fons bàsic de rebost. * Estructurat per estacions de l'any, per treure el màxim profit al producte de temporada.

Materias

Recetarios