Cesta de la compra

Assaig general
-5% dto.    17,95€
17,05€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial AMSTERDAM LLIBRES
  • ISBN13 9788419960115
  • ISBN10 841996011X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Año de Edición 2024
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas
-5% dto.    17,95€
17,05€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Milena Busquets continua la seva missió d’explicar el món, o almenys una part del món, a través de la seva vida i les experiències d’una dona privilegiada en una part privilegiada del món.
Barcelona, Cadaqués, fills, nòvios, amants, amistats, el sector editorial en què va néixer, l’experiència d’intentar escriure sense impostura, la llarga ombra de la seva mare morta, el temps que passa, l’èxit, la por, el sexe, la solitud i la llibertat.
A Assaig general, escrit durant el transcurs d’un any a través d’una història llarga i una sèrie d’articles curts, l’autora ens parla de família, seducció, por, èxit, solitud, el sector editorial en què va néixer i l’experiència d’escriure sense impostura, entre d’altres.
I a la peça més llarga d’aquest llibre, Milena Busquets torna a També això passarà després de deu anys: la narradora d’aquest relat, que no és la Blanca sinó la mateixa autora, decideix tres mesos abans del desè aniversari de la mort de la seva mare, que la mare mai l’ha estimat, fet que la obliga a mirar-se de nou el món que l’envolta i intentar explicar passat, present i futur.
Profunda i frívola, divertida i depriment, divertida i alhora dolorosament trista, més valenta que mai i meticulosa en l’observació dels detalls que ens fan qui som, trobem en aquest llibre la Milena Busquets en la seva millor forma.

Milena Busquets (Barcelona, 1972). Va estudiar al Liceu francès de Barcelona i va obtenir el Grau en Arqueologia de l’Institut d’Arqueologia de l’University College de Londres (UCL). Va treballar durant molts anys a l’editorial Lumen, l’editorial que va fundar Esther Tusquets, la seva mare, a començament dels anys seixanta i que Random House va comprar quaranta anys més tard. Al cap d’un temps, va fundar la seva pròpia editorial, va escriure la seva primera novel·la, va treballar per a una revista del cor i va ser relacions públiques d’una marca de moda. Les paraules justes és el seu cinquè llibre. En català, s’han traduït les seves novel·les També això passarà i Gemma, el recull d’articles Homes elegants, i el dietari Les paraules justes. Actualment viu a Barcelona amb els seus dos fills.