Cesta de la compra

Reserva't per a les postres. Els secrets del millor xocolater del món

Autor Lluc Crusellas Capdevila

Editorial ARA LLIBRES

Reserva't per a les postres. Els secrets del millor xocolater del món
-5% dto.    23,95€
22,75€
Ahorra 1,20€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788411730556
  • ISBN10 8411730557
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 208
  • Año de Edición 2024
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas
  • Audiencia General / "Trade"

Reserva't per a les postres. Els secrets del millor xocolater del món

Autor Lluc Crusellas Capdevila

Editorial ARA LLIBRES

-5% dto.    23,95€
22,75€
Ahorra 1,20€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços però que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes d?additius i conservants resultat d?un procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A més, hem de saber quin és el preu just de la pastisseria i no pagar més del que toca. Un llibre per aprendre a valorar què mengem i com ho mengem. El Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, ens explica la seva manera d'entendre la pastisseria, la casolana i la dels restaurants i ens dona les consells imprescindibles per dominar les tècniques bàsiques i poder preparar, de forma fàcil i ràpida els nostres dolços deixant de dependre de la producció industrial.

Lluc Crusellas (Santa Eulàlia de Riuprimer, 1996). El primer contacte amb la pastisseria va ser a l?estiu del 2013, amb 17 anys, quan vaig decidir formar part de l?equip de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Vaig seguir la formació especialitzada com a pastisser a l?Escola Espai Sucre i a l?escola Hofmann, on vaig aprendre els secrets de l?ofici. Vaig tenir l?oportunitat d?iniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, vaig formar part del seu equip professional. Amb 21 anys, el 2017, vaig canviar la capital per la comarca d?Osona, per Vic. És aquí, a casa, on he pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia d?avui, lidero la pastisseria El Carme. El moment àlgid de la meva carrera és quan, el 2021, aconsegueixo ser el millor xocolater de l?estat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, faig realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.