Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La fàbrica de llapis

Triandafílou, Soti
La fàbrica de llapis

La fàbrica de llapis

La fàbrica de llapis

Triandafílou, Soti
16,00€
Consulte disponibilidad

La fàbrica de llapis és la història de tres generacions al llarg de vuitanta anys, la història d'un dels períodes més convulsos de la humanitat, el de la descolonització, l'emigració, la Gran Guerra, la socialdemocràcia i la Revolució d'Octubre, el triomf del nacionalsocialisme i de l'estalinisme, la revolució tecnològica i la ps...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

La fàbrica de llapis és la història de tres generacions al llarg de vuitanta anys, la història d'un dels períodes més convulsos de la humanitat, el de la descolonització, l'emigració, la Gran Guerra, la socialdemocràcia i la Revolució d'Octubre, el triomf del nacionalsocialisme i de l'estalinisme, la revolució tecnològica i la psicoanàlisi.

El Caire, 1866: Stéfanos Asimakis, enginyer d'origen grec, treballa a les obres del Canal de Suez.
La seva és una família diferent de les altres, és conscient de viure el canvi cap al segle XX: el segle dels avenços tecnològics i de les grans ciutats.
El Caire, Zuric, Atenes, Djibouti, Berlín, Sant Petersburg... són els escenaris dels esdeveniments polítics, des de la sagnant descolonització fins a la Revolució d'Octubre, des de la Rússia revolucionària fins a la repressió estalinista. I enmig, els veritables protagonistes: l'amor, la desesperança, el compromís i els capricis de l'atzar. La fàbrica de llapis és una novel·la on l'epicentre és, per sobre de tot, l'amor als altres, la certesa que els valors humans són invariables i que la felicitat és quelcom que podem atènyer. Per això els seus herois són reals.Aquesta formació tan àmplia la converteixen, segurament, en una de les escriptores més cosmopolites del panorama literari grec, i també en una de les més prolífiques.
Començà a escriure el 1988; des d'aleshores ha publicat tres col·leccions de relats curts i sis novel·les. L'any 2000 l'èxit aclaparador de La fàbrica de llapis va consagrar-la definitivament com una de les grans escriptores de la Grècia actual.