Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

En BTT per Sant Llorenç del munt, l'Obac i Montserrat

Sans Ravellat, Carles
En BTT per Sant Llorenç del munt, l'Obac i Montserrat
En BTT per Sant Llorenç del munt, l'Obac i Montserrat

En BTT per Sant Llorenç del munt, l'Obac i Montserrat

Sans Ravellat, Carles
9,92€
Consulte disponibilidad

Sans i Ravellat, CarlesCarles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell l'any 1953. As 9 anys va anar a pssar l'estiu a Rellinars (Vallès Occidental). Des de llavors ha continuat passant els caps de setamana i les vacances a aquest poble, conjuntament amb la seva família.  Va estudiar enginyeria industrial, en l'especialitat de química, ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Sans i Ravellat, Carles
Carles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell l'any 1953. As 9 anys va anar a pssar l'estiu a Rellinars (Vallès Occidental). Des de llavors ha continuat passant els caps de setamana i les vacances a aquest poble, conjuntament amb la seva família. 
Va estudiar enginyeria industrial, en l'especialitat de química, i posteriorment va obtenir el títol de doctor poer la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Programa de Direcció General, IESE, Universitat de Navarra. Ha treballat en temes relacionats amb l'enginyeria del medi ambient, a més d'exercir com a professor de la UPC, i ha desenvolupat una part important de la carrera professional al Departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya. 
Gran aficionat a la pràctica dels esports. Va iniciar-se a l'atletisme i, a continuació, al futbol sala i al trial. Des de fa més de deu anys va canviar la moto per la bicicleta. Amb bicicleta de muntanya, conjuntament amb la seva família i un grup d'amics de Rellinars, ha recorregut una gran part del territori de Catalunya, i també de l'estranger. El coneixement de l'entorn de Rellinars i la pràctica de la bicicleta de muntanya han estat l'origen de la realització d'aquesta guia. 
Vint itineraris amb graus de dificultat i distància de recorregut diversos que tenen com a marc geogràfic aquestes serralades situades entre les comarques del Vallès, el Bages i el Baix Llobregat.