Cesta de la compra

Flor de neu i el ventall secret

Autor Lisa See

Editorial EDICIONS 62

Flor de neu i el ventall secret
-5% dto.    9,76€
9,27€
Ahorra 0,49€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS 62
  • ISBN13 9788429758825
  • ISBN10 8429758828
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 288
  • Colección El Balancí #540
  • Año de Edición 2006
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Flor de neu i el ventall secret

Autor Lisa See

Editorial EDICIONS 62

-5% dto.    9,76€
9,27€
Ahorra 0,49€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

"Només els bons novel·listes són capaços d'aconseguir el que ha aconseguit Lisa See: donar vida no només a uns personatges sinó a tota una cultura amb una sensibilitat colpidorament diferent a la nostra. Un retrat absorbent i totalment convincent d'unes dones destinades a patir des de la infància, i de l'amistat que les ajuda a sobreviure. " Arthur Golden, autor de Memòries d'una geisha

A la Xina del segle XIX les noies eren tancades i sotmeses a l'embenament dels peus per garantir-ne un matrimoni profitós. Recloses i totalment aïllades, ningú esperava d'elles que pensessin o tinguessin emocions. Però en un districte de la remota província de Hunan les dones van desenvolupar el seu propi codi secret per comunicar-se entre elles. El nushu o «escriptura de les dones» els permetia traçar missives als ventalls, brodar missatges als mocadors i escriure relats mitjançant els quals aconseguien compartir esperances, somnis i fites amb les seves laotongs, "ànimes bessones", amb les quals mantenien un vincle emocional que durava tota la vida.

Flor de Neu i el ventall secret recrea la història de l'Assutzena i Flor de Neu, dues dones que gràcies a aquest llenguatge mantingut en secret durant milers d'anys són capaces de trobar en l'amor i l'amistat el sentit de les seves vides. Amb precisió històrica i una gran càrrega lírica i emocional, aquesta novel.a aprofundeix en una de les relacions humanes més misterioses: l'amistat entre dones.

"És un retrat fascinant d'un temps i un lloc vius de bellesa i brutalitat". USA Today

"Flor de Neu i el ventall secret és un triomf de totes totes, una bellíssima història que trenca el cor." Washington Post

Lisa See és autora de Flower Net (1997), The Interior (2000) i Dragon Bones (2003), així com de l'aclamada On Gold Mountain (1995), el relat de la història de la seva pròpia família, d'arrels xineses i americanes. Actualment viu a Los Angeles.
Flor de Neu i el ventall secret ha estat un èxit de públic i crítica als Estats Units, i està en vies de publicació en més de vint països.

Más libros de Lisa See, Gemma Rovira Ortega