Cesta de la compra

Cuinar i menjar a Barcelona (1850-1900). 50 receptes de l'època. Els canvis alimentaris en el període en què Barcelona va passar de ser una ciutat emmurallada a una ciutat d'expansió

Autor Núria Bàguena i Maranges

Editorial CIM EDICIONS

Cuinar i menjar a Barcelona (1850-1900). 50 receptes de l'època. Els canvis alimentaris en el període en què Barcelona va passar de ser una ciutat emmurallada a una ciutat d'expansió
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial CIM EDICIONS
  • ISBN13 9788493497255
  • ISBN10 8493497258
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 238
  • Año de Edición 2007
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Cuinar i menjar a Barcelona (1850-1900). 50 receptes de l'època. Els canvis alimentaris en el període en què Barcelona va passar de ser una ciutat emmurallada a una ciutat d'expansió

Autor Núria Bàguena i Maranges

Editorial CIM EDICIONS

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Más libros de Núria Bàguena i Maranges