Cesta de la compra

Cuina per quedar bé. El plaer de convidar

Autor Dolors Gómez

Editorial VIENA EDICIONS

Cuina per quedar bé. El plaer de convidar
-5% dto.    22,90€
21,76€
Ahorra 1,15€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483304624
  • ISBN10 8483304627
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 368
  • Colección MilFulls #10
  • Año de Edición 2007
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Cuina per quedar bé. El plaer de convidar

Autor Dolors Gómez

Editorial VIENA EDICIONS

-5% dto.    22,90€
21,76€
Ahorra 1,15€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

«Tal com l'entén la Loli, la cuina és un acte d'expressió,

de cultura i de comunicació.» CARME RUSCALLEDA

A Cuina per quedar bé Dolors Gómez ha recollit una selecció de plats perquè

puguem lluir-nos a taula sense haver de fer un gran esforç. Tant si hem de cuinar

per a una gran ocasió com si hem de preparar un àpat familiar o per als

amics, ja no cal que ens hi trenquem el cap: en aquest llibre trobarem les idees

i les receptes més adequades. I, sense haver de complicar-nos la vida ni buscar

ingredients sofisticats, podrem preparar uns plats a l'alçada dels paladars més

exigents!

Al final del llibre, a més, trobarem diverses propostes de menús que ens

suggeriran unes quantes combinacions de plats. I els més detallistes podran

aprendre a parar la taula i atendre els convidats amb elegància gràcies a les

explicacions de Dolors Gómez sobre les principals normes de cortesia. Perquè

seure al voltant d'una taula ha de ser un veritable plaer per a tothom!

Dolors Gómez va néixer a Manresa. Fa 24 anys va fundar l'escola de cuina

Lleure, que actualment dirigeix i on imparteix classes juntament amb la seva

filla, Dolors Castias. Ha participat com a presentadora i col·laboradora en diversos

programes de cuina a la ràdio i la televisió, i ha estat mereixedora de premis

gastronòmics que han valorat tant la seva tasca docent com la seva creativitat

culinària. Ha estat coordinadora del Col·lectiu de Mestres Cuiners del

Bages. El seu primer llibre, La paella pel mànec, publicat també per Viena

Edicions, és una tria de les millors receptes per iniciar-se en la cuina.
á
Més informació:áhttp://www.vienaeditorial.com/mostrarllibre.asp?ididioma=1&idllibre=566