Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El llibre dels grans contraris filosòfics (+10)

Despres, Jacques / Brenifier, Oscar
El llibre dels grans contraris filosòfics (+10)

El llibre dels grans contraris filosòfics (+10)

El llibre dels grans contraris filosòfics (+10)

Despres, Jacques / Brenifier, Oscar
9,95€
Consulte disponibilidad

Els contraris els coneixem des que som petits. Ben aviat descobrim que les idees s'oposen i s'entenen l'una gràcies a l'altra.Quan creixem i el pensament es torna més subtil, llavors som capaços d'entendre nocions més abstractes, idees més complexes. Però encara necessitem els contraris, perquè aquestes grans oposicions universals són les q...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Els contraris els coneixem des que som petits. Ben aviat descobrim que les idees s'oposen i s'entenen l'una gràcies a l'altra.Quan creixem i el pensament es torna més subtil, llavors som capaços d'entendre nocions més abstractes, idees més complexes. Però encara necessitem els contraris, perquè aquestes grans oposicions universals són les que estructuren el nostre esperit, les que ens permeten pensar, tant si som una criatura com un filòsof. Com podem concebre l'esperit sense oposar-lo al cos, l'infinit sense oposar-lo a allò finit, l'ésser sense oposar-lo a l'aparença?Sense els contraris no es pot pensar.

Aquest llibre presenta dotze parelles de contraris, definits primer per allò que els contraposa i units després per una pregunta i una conclusió que explica com l'un té la necessitat de l'altre. Les il·lustracions, modernes i suggeridores, donen cos i vida a les idees, ja que el pensament es nodreix d'imatges de la mateixa menera que l'abstracte es nodreix del seu contrari, del concret.

Amb aquest llibre per mirar, per llegir i, sobretot, per pensar, els infants, acompanyats per un adult, podran endinsar-se en el fascinant món dels contraris.

A PARTIR DE 10 ANYS