Cesta de la compra

El Berguedà. Rutes a peu i en cotxe

Autor Josep M. Rossinyol Locubiche

Editorial EL FARELL EDICIONS

El Berguedà. Rutes a peu i en cotxe
-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788495695970
  • ISBN10 8495695979
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 111
  • Colección Llibres de Muntanya #18
  • Año de Edición 2009
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

El Berguedà. Rutes a peu i en cotxe

Autor Josep M. Rossinyol Locubiche

Editorial EL FARELL EDICIONS

-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

El Berguedà és una terra innegablement afavorida per la naturalesa, clarament dividida en dos sectors : el nord o Alt Berguedà, muntanyós i trencat; i el sud o Baix Berguedà, de perfils suaus i ondulats. La nova autovia i la seva prolongació fins el túnel del Cadí ha propiciat una nova divisió, el cantó est i el cantó oest. És cert que aquesta via ha fet que la nostra terra sigui una mica més coneguda, però, a excepció d'alguns llocs "especials", com poden ser, el Pedraforca o les Fonts del Llobregat, la gent que hi passa tan sols coneix les antigues colònies i els pobles situats a tocar aquesta artèria principal.
Durant gairebé un any l'autor he estat recorrent amb cotxe tot el Berguedà, arribant a fer més de 2.000 quilòmetres. El resultat és aquest llibre, el qual pretén ser una eina d'ajuda per tots els qui vulguin conèixer realment aquesta comarca, amb indrets on paisatge i arquitectura s'integren i complementen de manera harmònica, i llocs des dels quals es pot gaudir d'unes impressionants vistes panoràmiques.
És per això que ha fet unes rutes transversals, amb inici sempre en pobles situats en aquests eix i que marxen a dreta i esquerra, endinsant-se per les terres de l'interior. Descobrireu tots, tan els que ens visiteu com els que viviu a la comarca, que aquesta encara guarda alguns racons on es pot gaudir d'una natura fresca i sense alteracions. Sempre queda algun camí per recórrer, travessar algun pont o fins hi tot veure brollar una font no coneguda, que us permetran gaudir d'aquesta comarca de forma diferent.
Aquest llibre consta de dotze rutes, cert és que n'hi ha moltes més, considereu aquestes un primer tast que us faran conèixer, per una part, la gran diversitat d'ecosistemes que es concentren en aquest territori, autèntica riquesa natural, i per un altre, el gran patrimoni històric i artístic que aquest conserva.

Más libros de Josep M. Rossinyol Locubiche