Cesta de la compra

La Riera. Orígens i secrets de la família-Les receptes del restaurant

Autor AA. VV.

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La Riera. Orígens i secrets de la família-Les receptes del restaurant
-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788497917513
  • ISBN10 8497917510
  • Tipo Libro
  • Páginas 144
  • Colección Altres cuina
  • Año de Edición 2009
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Secciones

Gastronomia

La Riera. Orígens i secrets de la família-Les receptes del restaurant

Autor AA. VV.

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

La Riera no és, només, un llibre de receptes, és la història d'una família que ha crescut al voltant dels fogons d'una cuina professional; la de la fonda de St.Climent, la població (fictícia) del Maresme on passa l'exitosa sèrie de ficció a la sobretaula de TV3. Escrit en primera persona, la Mercè Riera -el personatge protagonista que interpreta l'actriu Mercè Sampietro- ens transporta al passat de la seva família, sobre el qual s'escriu la trama que ens mostra la sèrie cada tarda. I, al costat de la història de la família, us proposem uns plats molt reals. Plats del receptari tradicional català i d'altres pensats expressament per La Riera pels responsables culinaris de la sèrie.

Secciones

Gastronomia

Más libros de AA. VV.